Üzlet

 

ÜZLET

Mivel, Délpest első hangszerüzlete és javítóműhelye vagyunk azt szeretnénk elérni, hogy ne csupán a XVIII. kerületből, hanem Kispestről, Kőbányáról, Vecsésről, Gyálról és más közeli kerületből és településről is látogassanak minket. Fontosnak érezzük, hogy minden igényt kielégítsünk - legyen az vonós, pengető, fúvós, ütő hangszer - de helyhiány miatt  billentyűs hangszereket nem tartunk és javítunk. Igény esetén viszont beszerzünk ilyen hangszert és tanácsot is tudunk adni. 

Címünk: 1183 Budapest, Széchenyi u. 2. A MISSZIÓ üzletház 1. emeletén vagyunk, tel. 0630/2254166

         

Húrcserét és beállításokat, pengető és vonos hangszerre rövid idő alatt végzünk el, de a komolyabb javításokat is rövid határidőre vállalunk.

Üzletünkben, ütő és fúvós hangszerekhez tartozékokat ( dobbőrök, verők, kulcsok, szerelvények, nádak) is tartunk. Javítás esetén vagy elirányítjuk szakember kollegáinkhoz, vagy akár  elintézzük. 

Figyelem!   AULOS és YAMAHA szoprán, alt furulyák és kották nagy választéka!

     

Bármilyen meghibásodott hegedűt, brácsát, csellót, nagybőgőt, gitárt és más penegtő hangszert rendbe tudunk tenni.


         

2011 Május 18-án, a megnyitón, kerületünk alpolgármestere Kucsák László örömmel tett eleget feladatának sok sikert kivánva a környék első hangszer-üzletének, műhelyének. Mi mindent elkövetünk annak érdekében, hogy a muzsika művelői, rajongói teljes kiszolgálásba részesüljenek.

 

Az ünnepélyes megnyitón Viszkeleti Sándor megszólaltatja a nemrég elkészült 12 húros LANT-GITÁRJÁT

2012-ben szerződtünk az Editio Musica Budapest kiadó és forgalmazó, valamint a Muszty-Dobay kiadóval kiadványaik terjesztésére. Ennek következtében, kottákkal és zenei kiadványokkal bővítettünk és kisebb raktárkészlet mellett rövid határidőre mindent be tudunk szerezni amire egy gykorló, tanuló muzsikusnak szüksége lehet. Mivel hivatalosan is minket bíztak meg a környék ellátásával, az interneten -közvetlenűl a kiadótól megrendelt- kottákat, kiadványokat is itt vehetik át! Azóta a Koncert 1.2.3.4, és a Rózsavölgyi kiadókkal is leszerződtünk